Yang Jie

Chinese dramatic director.
Died on Monday April 17th 2017


View other recent people: Virgil Howe, Ted Christopher, Jake LaMotta

Tweets related to Yang Jie:

@glg_jie: RT @TeladanRasulKu: janganlah sekumpulan orang laki-laki merendahkan kumpulan yang lain, boleh jadi yang ditertawakan itu lebih baik dari m… - 5 months ago

@glg_jie: RT @sandiuno: Tuhan sudah begitu baik dengan memberikan saya rezeki berlebih. Sekarang saatnya saya melakukan sesuatu yang bermanfaat untu… - 5 months ago

@glg_jie: RT @felixsiauw: yang Muslim nggak akan berpura-pura liberal untuk mencapai tujuannya | tapi banyak orang liberal berpura-pura Muslim demi t… - 5 months ago

@glg_jie: RT @pksjabar: Selamat atas capaian kang @aheryawan yang memimpin Jabar hingga meraih prestasi provinsi dg kinerja terbaik 2 tahun bturut2 @… - 5 months ago

@baejeye: @WuDragon90 nanti gege yang kesel punya fams kaya jie :3 - 5 months ago

@__jie: orang yang dekat dirinya dengan Allah, dari sekarang lagi dia dah mula aturkan amalan-amalannya di malam-malam Ramadhan. - 5 months ago

@noormaizan: Kucing Kotor ke Mulut Awak yang Kotor? - 5 months ago

@glg_jie: RT @abdshomad: @Muslim_Bersatu1 Ayat yg dibaca: Yang menciptakan mati dan hidup, untuk menguji kamu, siapa di antara kamu yang lebih baik… - 5 months ago

@devi_yang: Listen to me sing on #Smule: - 5 months ago

@devi_yang: Listen to me sing on #Smule: - 5 months ago

@glg_jie: RT @Fakta: Perusahaan itu bernama LafargeHolcim. Sebuah raksasa dunia yang bergerak di bidang produksi semen #HolcimSupportISIS - 5 months ago

@glg_jie: RT @Fakta: Hari ini publik kaget karena isu mengenai perusahaan raksasa yang terbukti memberikan sejumlah dana kepada teroris #HolcimSuppor… - 5 months ago

@glg_jie: RT @TeladanRasulKu: Allah-lah yang memberi rezeki kepadanya dan kepadamu dan Dia Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui (29:60) - 5 months ago

@feiqinlove: @skawjhyuk Iya deh oppa yang couple nya jie kiki 😂 ahhh masih ga rela kalo yuan beneran out :v iyaaa 2000an semua l… - 5 months ago

@mygenreradio: #nowplaying ♫ Shang Wen Jie - Wo Jiu Zhe Yang #Chinese #华语音乐 - 5 months ago

@glg_jie: RT @anti_densus88: Rachmawati: Tuntutan Ringan Ahok Sandiwara Pengadilan yang Dipertontonkan Terang-terangan - 5 months ago

@glg_jie: @ronavioleta Yang pake baju batik hehe - 5 months ago

@glg_jie: RT @FionaSoleha: Indonesia punya 4 Gubernur yang Hafal Al QUR'AN 30 Juz ! Gub Sumbar ,Gub NTB , Gub Jabar dan Gub Maluku Utara Baarakallah… - 5 months ago

@twulan: @Toadjie Bulan IGable Jie. Cuman lo'nya aja nanti yang ga jadi IGable gara2 pakeannya. - 5 months ago

@__jie: RT @KompilasiTweet: Orang yang tidak tahu menggunakan masa itu sama seperti orang yang sudah mati. - 5 months ago

@biarritzkitsch: Comestible @Jie Yang Sculpture #ceramicart #art #design #clay... - 5 months ago

@eingelrina: @jiey_mah sudah2 la tu jie. pergi la beradu sana. usah dikenang barang yang lepas. merana diri nanti. hahaha - 5 months ago

@Aina_jie: RT @Mohd_TarmiziJDT: Sayangnya, tak ramai yang punya fikrah Islam sebegini. 😳😳😳 - 5 months ago

@zhangyujies: @RomceoMino telimakaciii mino oppaaa^3^ jie cudah dengel lagu oppa loh yang weally weaaally '3')/ - 5 months ago

@farahserenade: " kenduri aku nanti, aku yang main kompang." - jie 😂😂😂 - 5 months ago

@herinsorl: @lamiikim @nakamuhinaa @jungyeotn @KOEUNDANGAN @yiyangey @zhouning02 irene jie yang mulai ^__^ - 5 months ago

@RajaNurSyasya1: "Jie jie masak apa semua sedap!"- adik Pujian yang membuatkan aku kembang ibarat maggi yg dibiarkan kmbang slama 5 jam,hahahaha😂 - 5 months ago

@AshGreninja1: @AlexDuAD Opening "Xin Yang (信仰)" by Zhang Jie (张杰) Ending "Rong Yao Zai Lin (荣耀再临)" by Da Dan Yin Zu (大胆音组) - 5 months ago

@rastogi8: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@cheungxiiao: @wjsnsola @chengxiaow Padahal kemaren itu jie yang nginjek :( - 5 months ago

@JuniorR3D: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@The__Last__Poet: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@theyawofosu: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@RedVictoire: RT @dramapotatoe: RIP Yang Jie, director of the original Journey to the West TV series, released in 1986 😭🙏 She was 86 years old as of her… - 5 months ago

@scha_kyra943: Amad said thanks dekat Mira n Jie yang bnyak membantu 😉 - 5 months ago

@twulan: @Toadjie Lo buat Jie yang versi lo sendiri! Isinya lo semua ada 5 tapi beda - beda karakter. - 5 months ago

@YBRXEO: @KYULKYUNGXEO Yang sabar ya jie mungkin lg diuji imannya - 5 months ago

@yglisya: @btob2mhyk @psooyoungrvs @qim_jisoo @chaeebii @icepiinky oppa masa yang ditawarin jie doang /pout - 5 months ago

@Iffahroslan_: Jie paling suka tngok rambut lelaki yang neat cantik - 5 months ago

@jrjongin: @icepiinky Ah jie aja yang lemot - 5 months ago

@hztfav: @jyiminpark oppa kaya zombie yang kemalin jie tonton ugh celem /-\ - 5 months ago

@hztfav: @krixswu jie cukana yang cepelti gegee - 5 months ago

@twulan: @Toadjie @officialpilarez Film Horror juga Jie! Yang suster ngesotnye kejedok pintu yang dibuka sama orang. 😂😂 - 5 months ago

@HendraLasmin: Dengarkan saya bernyanyi di #Smule: - 5 months ago

@hztfav: @twcesn lagu yang balu enak bangeu eooni bikin jie pingin belgoyang - 5 months ago

@jie_bluepearl: RT @OfficialYBR: Merafak Sembah setinggi-tinggi junjungan tahniah diatas Pertabalan D.Y.M.M Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung ke-15… - 5 months ago

@moiii_jie: RT @pakcikgorilla: Nak tahu lelaki yang mahal itu apa? Bila dia marah, dia masih berlembut. Bila kau buat salah, dia tetap maafkan kau wala… - 5 months ago

@hztfav: @tw_tzuyuv jie doang yang cimiddd ugh u,u - 5 months ago

@itsjeiqiong: Apa cuma jie yang ngecek artikel sampe di translate perkalimat :( - 5 months ago

@zhningning: @rapunxecl @yiyngxu @hrinsseo @herinsyo Jilev jie mulu yang ngirim soalnya wkwkwk:v - 5 months ago

@moiii_jie: RT @BilaDahSayang: Manusia yang jenis ketinggian rendah ini dikatakan lebih manja dan suka ketawa. Dia juga dikatakan kuat makan juga. maca… - 5 months ago

@Jie_unk82: RT @ranabaja: Saya berbaik hati pada admin @_TNIAU yang masih ABG ini: Kebhinekaan tak hapus identitas suku/ras tapi menerima dan memperlak… - 5 months ago

@Jie_unk82: RT @RizieqSyihabFPI: Prof. Din Syamsuddin (@OpiniDin): "Jangan Ada yang Anggap Kecil Perkara Ahok." • - 5 months ago

@Huangjun_jie: RT @HYUNGSlX: #openfollow yang on retweet - 5 months ago

@Huangjun_jie: RT @PLAYMFS: #pltl acc baru nih. Yang masih bangun followan yuk. Jfb tapi ya. @ddaengxiao - 5 months ago

@kimlrami: Dear ningyizonk and y(ih)yang jie(s) - 5 months ago

@markcuan: @paksiyeoni Jiwa-jiwa kelelawar. Kelakuan kelakuan. Wkwkkwkw. Tobat Jie, umur ga ada yang tau - 5 months ago

@bxlossome: Masukin jie ke grup dm yang seru dong, kalo bisa yg namjanya banyak wkkwk - 5 months ago

@l2myejo: @leekhalla Kok kalian, aku sih pinter. Yang kurang kan, dungdung, jie,buo - 5 months ago

@Iucashwang: @kyuIgyung nggak nafsu yang begituan, jie. - 5 months ago

@jie_bluepearl: RT @Jeejay7: Saje nak ingatkan. Malam ni (27th Rajab) ialah Malam Isra' Mi'raj, antara malam yang paling istimewa dalam Islam 😊 - 5 months ago

@h4zlq: @Radevengers jie, selain model / mock-up / prototaip apa lagi istilah lain reka bentuk yang ada? kalau skematik tu ada pecahan lagi ke? - 5 months ago

@zaidliverpool: @nazmieMN @AziziFadzilah Waktu siang pun org tak berapa nampak jie dah. Tu yang aku risau nak bagi jie bawak motor skang - 5 months ago

@Izanaginookami_: Quan Zhi Gao Shou (The King's Avatar) Opening Theme "Xin Yang" by Zhang Jie - 5 months ago

@rzeaznza__: Allah sayang orang yang sabar, takpe inshaAllah jie 💪🏻 - 5 months ago

@actsohye: @swgkwnbin baru 3bulan yang aku maunya kayak boran gege sama angela jie disebelah awet banget itu 😣😣 - 5 months ago

@ch_0ng: DÉmðn'z Ken,Kyo Takumi,Seow Jian Yang,Cheang Kok Wah,Siao Joe,Mok Xing Jie LOL - 5 months ago

@markgots: @daendelixn Iya buat jie yang banyakkkk - 5 months ago

@chen_van: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@AnnaGuiamoy: @nichole_jie @introvertpoako @iridescentkn_ tama dapat nga yang princess at prince na yan napunta sa joslia... - 5 months ago

@JIe_AHmaD_: RT @iyadnabel: Dulu cikgu aku cakap batch aku lah paling teruk berbanding senior2 yang lepas. Alhamdulillah sekarang batch junior aku pulak… - 5 months ago

@allonsygui: 67. Um Dia Quente de Verão (Gu Ling Jie Shao Nian Sha Ren Shi Jian) - 1991 - Edward Yang ★★★★★ - 5 months ago

@itsjeiqiong: Udah jie terima aja jie yang oon + bg jadi cewe salah sendiri hahahahahahhahaha [] - 5 months ago

@glg_jie: RT @lutunggunung29: Saat Ahli hukum mulai pasrah dengan kenyataan yang terjadi atas kenyataan hukum dinegeri ini.Bagaimana dengan kami yang… - 5 months ago

@__jie: RT @ameerulafiq_: Caption yang agak mendalam juga sebenarnya. - 5 months ago

@Agama_weez: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@pcfleur: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pceunjiji: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pchyeri: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pcdabdab: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pcytwt: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pcseulgi: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 5 months ago

@pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan jie tapi dah - 5 months ago

@moiii_jie: RT @officialachey: Hadiah yang paling istimewa untuk seseorang adalah doa 💫 - 5 months ago

@AdhieT_jie: Mencari rezeki yang halal dalam agama Islam hukumnya wajib. Ini menandakan bagaimana penting mencari… [pic] — - 5 months ago

@SK_Luna93: yah lupa tebas yang dulu jie.. - 5 months ago

@nctrnjn: @pwetiseul Oalah, yang jelas lah jie - 5 months ago

@JF_PJH99: @JF_Xiao98 Yang ini saya maksud, Jie - 5 months ago

@Ulla_jie: Klo tanggal Tua biar makan Cari tong Yang promo Paket Berdua😀 (with Andi Afriani at The Fig Tree Resto) [pic] — - 5 months ago

@NorNajihah85: Dunia xkejam tapi manusia yang kejam jie - 5 months ago

@arboirne: @amphitritc ye susah jie, yang mau sama abang lu banyak - 5 months ago

@wenzzzsnh48: @kikujchan Yang di ava lbh bagus jie - 5 months ago

@jie_bluepearl: RT @syababaddin: For students yang mohon KAD1SM, try this and semoga dapat membantu : - 5 months ago

@jie_nasa: Semua benda tak kena. Susah sgt ke dengan request aku yang kecik ni? Letak kat tempat aku lah... baru kau tau apa rasa. 😔 - 5 months ago

@DropUserName: RT @digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 5 months ago

@OpaninKwesi: RT @digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 5 months ago

@digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 5 months ago

@Kwame_Hard_Guy: RT @Kuukuwa_: RIP Yang Jie. Thank you for laughter-filled Sunday afternoons in Accra, Ghana... many years ago ❤❤ - 5 months ago

@myuturgy: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@Taniziagh: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

@wenzzzsnh48: @PLAYMFS Jahat banget): nzi kira cuma nzi yang pernah ngalamin ternyata ada yg lain juga. Sabar jie, karma ada ko - 5 months ago

@__jie: RT @_serbanputih: "Wujud nya manusia zalim bukan sebab banyak nya mereka; tetapi adalah banyak nya manusia baik yang mendiam." - 5 months ago

@BassistYoungK: @dreamofjiu @Kissuwel @jayparxkx @jnyoung94_ Yang ini JiE - 5 months ago

@juengjaehyun: @zuongqian Hush yang anggun dong ketawanya jie. - 5 months ago

@Aina_jie: RT @RastaAziz: Perlukan pertolongan kalian semua.. Benda ni RM30 include postage.. Tolong retweet bagi kawan kawan yang tengah cari benda n… - 5 months ago

@moiii_jie: RT @TwitPerasaan_: "Perempuan yang power, dia akan support lelaki tu dari takda apa sampailah dia berjaya. Bukannya expect lelaki tu sediak… - 5 months ago

@terseroah: Jie akunnya mana deh yang aktif--- - 5 months ago

@Jie_unk82: RT @SpecialisBedah: Cari dan Laporkan agar memberi Efek Jera bagi Mereka yang Melakukan Ujaran Kebencian di Media Sosial. Begitu Nyata Kebe… - 5 months ago

@hngqilin: Dibikin ada dong Jie 哈哈. Iya yang paling ganteng. Semacam itu lah wkwk - 5 months ago

@moiii_jie: RT @fatinzafiyah: Kenapa lah gemok sangat ni yaallah 😱 nak gigit je paws dia yang tembam tu 😳 - 5 months ago

@rzeaznza__: Nak tanya benda apa yang lebih sakit? Ofcourse sakit hati bila kita buat orang kita sayang tu down. Its ok, jie awak kuat 😊💪 - 5 months ago

@Keii_1124: The King's Avatar - 全职高手 「Full OP」Xin Yang BY:Zhang Jie - 5 months ago

@kculkyung: @namjaa87 haha itu oppa tau, oppa aja deh yang kasih jie makanan ya ya ya? - 5 months ago

@timtimexx: @Rappingbora Cukup timtim atau time aja jie jangan yang lain lg ntar aku sedih 😭😭 - 5 months ago

@timtimexx: @Rappingbora Jangan panggil yang jelek..aku lelah dibully jie 😭😭 - 5 months ago

@IsaacRHolloway: @yang_jie Thanks Jerry! - 5 months ago

@aiklyou: Journey to paradise: remembering renowned director Yang Jie - 5 months ago

@ara_jie: RT @suhaimyharun: Jodoh itu bukan siapa yang kita mahu kan, tapi siapa yang mampu melengkapkan. Bersyukurlah dengan sesiapa yg sudi meneri… - 5 months ago

@moiii_jie: RT @Nakborak: Tak payah jealous kalau tengok kawan kawan ada makwe/pakwe, asyik keluar sebab Allah tengah jaga kita untuk someone yang lebi… - 5 months ago

@yang_jie: Dynamic programming self-studying. Strange, each time I read texts I suspect I get drunk... - 5 months ago

@quinemly: @reikasml Hi jie can you whatsapp me pls? Ada kan my number yang 011? - 5 months ago

@chengsiao: @jungsssicar ....kapan jie:"( chanyeol yang mana sehun yang mana😭😭 - 5 months ago

@zhouxht: @chaeyeonxht ini Jie yang duluu. - 5 months ago

@zhouxht: @ENTHXAUSIAST kan Jie aja yang boleh marah, Mas gaboleh!! - 5 months ago

@jie_bluepearl: RT @f4izalhassan: Yang langgar pasangan ni sampai anak jadi yatim piatu tu seorang wanita + positif dadah. Berapa RT diperlukan sampai masy… - 5 months ago

@LazyGoat644: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 5 months ago

Back to homepage

People that died on the same date as Yang Jie