Yang Jie

Chinese dramatic director.
Died on Monday April 17th 2017


View other recent people: Noah Salasnek, Magdalena Abakanowicz, Sean McEniff

Tweets related to Yang Jie:

@markgots: @daendelixn Iya buat jie yang banyakkkk - 6 minutes ago

@chen_van: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 21 minutes ago

@AnnaGuiamoy: @nichole_jie @introvertpoako @iridescentkn_ tama dapat nga yang princess at prince na yan napunta sa joslia... - 36 minutes ago

@JIe_AHmaD_: RT @iyadnabel: Dulu cikgu aku cakap batch aku lah paling teruk berbanding senior2 yang lepas. Alhamdulillah sekarang batch junior aku pulak… - 8 hours ago

@allonsygui: 67. Um Dia Quente de Verão (Gu Ling Jie Shao Nian Sha Ren Shi Jian) - 1991 - Edward Yang ★★★★★ - 9 hours ago

@itsjeiqiong: Udah jie terima aja jie yang oon + bg jadi cewe salah sendiri hahahahahahhahaha [] - 13 hours ago

@glg_jie: RT @lutunggunung29: Saat Ahli hukum mulai pasrah dengan kenyataan yang terjadi atas kenyataan hukum dinegeri ini.Bagaimana dengan kami yang… - 14 hours ago

@__jie: RT @ameerulafiq_: Caption yang agak mendalam juga sebenarnya. - 14 hours ago

@Agama_weez: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 15 hours ago

@pcfleur: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pceunjiji: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pchyeri: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pcdabdab: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pcytwt: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pcseulgi: RT @pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan ji… - 16 hours ago

@pcploles: nak ngorat. ni dia cakap pasal wonu. pas tu kata aku yang terhegeh hegeh kat wonu macam perigi cari timba. baru break ngan jie tapi dah - 16 hours ago

@moiii_jie: RT @officialachey: Hadiah yang paling istimewa untuk seseorang adalah doa 💫 - 17 hours ago

@AdhieT_jie: Mencari rezeki yang halal dalam agama Islam hukumnya wajib. Ini menandakan bagaimana penting mencari… [pic] — - 18 hours ago

@SK_Luna93: yah lupa tebas yang dulu jie.. - 18 hours ago

@nctrnjn: @pwetiseul Oalah, yang jelas lah jie - 20 hours ago

@JF_PJH99: @JF_Xiao98 Yang ini saya maksud, Jie - 23 hours ago

@Ulla_jie: Klo tanggal Tua biar makan Cari tong Yang promo Paket Berdua😀 (with Andi Afriani at The Fig Tree Resto) [pic] — - 1 day ago

@NorNajihah85: Dunia xkejam tapi manusia yang kejam jie - 1 day ago

@arboirne: @amphitritc ye susah jie, yang mau sama abang lu banyak - 1 day ago

@wenzzzsnh48: @kikujchan Yang di ava lbh bagus jie - 1 day ago

@jie_bluepearl: RT @syababaddin: For students yang mohon KAD1SM, try this and semoga dapat membantu : - 24 hours ago

@jie_nasa: Semua benda tak kena. Susah sgt ke dengan request aku yang kecik ni? Letak kat tempat aku lah... baru kau tau apa rasa. 😔 - 1 day ago

@DropUserName: RT @digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 1 day ago

@OpaninKwesi: RT @digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 1 day ago

@digiproGH: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 -CGTN - 1 day ago

@Kwame_Hard_Guy: RT @Kuukuwa_: RIP Yang Jie. Thank you for laughter-filled Sunday afternoons in Accra, Ghana... many years ago ❤❤ - 1 day ago

@myuturgy: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 1 day ago

@Taniziagh: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 2 days ago

@wenzzzsnh48: @PLAYMFS Jahat banget): nzi kira cuma nzi yang pernah ngalamin ternyata ada yg lain juga. Sabar jie, karma ada ko - 2 days ago

@__jie: RT @_serbanputih: "Wujud nya manusia zalim bukan sebab banyak nya mereka; tetapi adalah banyak nya manusia baik yang mendiam." - 2 days ago

@BassistYoungK: @dreamofjiu @Kissuwel @jayparxkx @jnyoung94_ Yang ini JiE - 2 days ago

@juengjaehyun: @zuongqian Hush yang anggun dong ketawanya jie. - 2 days ago

@Aina_jie: RT @RastaAziz: Perlukan pertolongan kalian semua.. Benda ni RM30 include postage.. Tolong retweet bagi kawan kawan yang tengah cari benda n… - 2 days ago

@moiii_jie: RT @TwitPerasaan_: "Perempuan yang power, dia akan support lelaki tu dari takda apa sampailah dia berjaya. Bukannya expect lelaki tu sediak… - 2 days ago

@terseroah: Jie akunnya mana deh yang aktif--- - 2 days ago

@Jie_unk82: RT @SpecialisBedah: Cari dan Laporkan agar memberi Efek Jera bagi Mereka yang Melakukan Ujaran Kebencian di Media Sosial. Begitu Nyata Kebe… - 2 days ago

@hngqilin: Dibikin ada dong Jie 哈哈. Iya yang paling ganteng. Semacam itu lah wkwk - 2 days ago

@moiii_jie: RT @fatinzafiyah: Kenapa lah gemok sangat ni yaallah 😱 nak gigit je paws dia yang tembam tu 😳 - 2 days ago

@rzeaznza__: Nak tanya benda apa yang lebih sakit? Ofcourse sakit hati bila kita buat orang kita sayang tu down. Its ok, jie awak kuat 😊💪 - 2 days ago

@Keii_1124: The King's Avatar - 全职高手 「Full OP」Xin Yang BY:Zhang Jie - 2 days ago

@kculkyung: @namjaa87 haha itu oppa tau, oppa aja deh yang kasih jie makanan ya ya ya? - 2 days ago

@timtimexx: @Rappingbora Cukup timtim atau time aja jie jangan yang lain lg ntar aku sedih 😭😭 - 2 days ago

@timtimexx: @Rappingbora Jangan panggil yang jelek..aku lelah dibully jie 😭😭 - 2 days ago

@IsaacRHolloway: @yang_jie Thanks Jerry! - 2 days ago

@aiklyou: Journey to paradise: remembering renowned director Yang Jie - 2 days ago

@ara_jie: RT @suhaimyharun: Jodoh itu bukan siapa yang kita mahu kan, tapi siapa yang mampu melengkapkan. Bersyukurlah dengan sesiapa yg sudi meneri… - 2 days ago

@moiii_jie: RT @Nakborak: Tak payah jealous kalau tengok kawan kawan ada makwe/pakwe, asyik keluar sebab Allah tengah jaga kita untuk someone yang lebi… - 3 days ago

@yang_jie: Dynamic programming self-studying. Strange, each time I read texts I suspect I get drunk... - 3 days ago

@quinemly: @reikasml Hi jie can you whatsapp me pls? Ada kan my number yang 011? - 3 days ago

@chengsiao: @jungsssicar ....kapan jie:"( chanyeol yang mana sehun yang mana😭😭 - 3 days ago

@zhouxht: @chaeyeonxht ini Jie yang duluu. - 3 days ago

@zhouxht: @ENTHXAUSIAST kan Jie aja yang boleh marah, Mas gaboleh!! - 3 days ago

@jie_bluepearl: RT @f4izalhassan: Yang langgar pasangan ni sampai anak jadi yatim piatu tu seorang wanita + positif dadah. Berapa RT diperlukan sampai masy… - 3 days ago

@LazyGoat644: RT @CGTNOfficial: Yang Jie, director of China’s most popular TV series “Journey to the West”, passes away at 88 - 3 days ago

Back to homepage

People that died on the same date as Yang Jie