Adibah Noor

Malaysian singer and actress (Mukhsin
Died on Saturday June 18th 2022


View other recent people: Awesome Again, Rolando Andaya Jr., Dermot O'Neill

Tweets related to Adibah Noor:

@FirdausRaziki: RT @501Awani: Semoga kebaikan mengalir berterusan untuknya... #AWANInews #AWANI745 - 1 week ago

@notlikethi5s: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@123_upan: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@NieAruz: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 1 week ago

render('/ads/person3')?>

@Alif_Ridzo: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 1 week ago

@akuzimot: RT @yasmin_films: 弊社で配給したヤスミン・アフマド監督作品『タレンタイム』『細い目』など多くに出演されていた女優アディバ・ヌールさんが亡くなられました。 美しい歌声と笑顔が忘れられません。 ご冥福をお祈りします。 - 1 week ago

@RizalRamli01: Robin williams + David Bowie Adibah Noor + Hani Mohsin - 1 week ago

@truthteller2812: @TechieKitteh @syernisa The same way you have no right to talk shit about the demise of the late Adibah Noor withou… - 1 week ago

@410aries: RT @rolypoly123_: @ernamh It is actually arwah Adibah Noor punya wish. For us to not use any of her old photos without hijab. Maybe take a… - 1 week ago

@nissa_K92: RT @lxcleopatraxl: Saya terkejut dengan kenyataan seorang Peguam Melayu yang mencerca seorang pendakwah bebas berikutan nasihat beliau supa… - 1 week ago

@UMonline: Mudah bekerjasama dan profesional, itulah Adibah Noor -Syafinaz Selamat - 1 week ago

@HakimiMuhaimin: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 1 week ago

@research_univ: — itu maksudnya ramai orang saudara seislam sangat sayang Almarhumah Adibah Noor agar aib beliau sentiasa terjaga d… - 1 week ago

@jbb_lkh: My one and only interaction with the late Kak Adibah Noor. May she be laid to rest in peace. Thank you for being yo… - 1 week ago

@whossayy: RT @sara_nikka: My favourite Adibah Noor's clip. Gone too soon. Thank you for entertaining us all these years. - 1 week ago

@whossayy: RT @syzwnrzk_: Terima Kasih untuk nyanyian yang merdu kak adibah noor. Semoga tenang di sana. Mega mendung di angkasa. - 1 week ago

@nazrulfahmyx: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 1 week ago

@bibihabibah: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@moicherrycherry: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@FiezAly: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@lassiesabrina: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@Y00NGIPR0DZ: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@moochiiiiiiie: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@Hazkhaii: RT @sara_nikka: My favourite Adibah Noor's clip. Gone too soon. Thank you for entertaining us all these years. - 1 week ago

@ollyolive931: RT @drsleeppp: #ShahAlMuslimSoMedic AL-FATIHAH to ADIBAH NOOR. Semoga diampunkan segala dosa & ditempatkan dlm kalangan org beriman. Aamiin… - 1 week ago

@watashiogy: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 1 week ago

@Excel131: @Helmiboboy RIP Adibah Noor. Dalam waktu dekat, kita sama2 kehilangan seniman ya. - 1 week ago

@Helmiboboy: @Excel131 ahhh seniman ahh.. kami juga udah kehilangan penyanyi Malaysia sweetheart, Adibah Noor 3 hari yang lepas… - 1 week ago

@izzuddin943: RT @syzwnrzk_: Terima Kasih untuk nyanyian yang merdu kak adibah noor. Semoga tenang di sana. Mega mendung di angkasa. - 1 week ago

@amin_piee: RT @sara_nikka: My favourite Adibah Noor's clip. Gone too soon. Thank you for entertaining us all these years. - 1 week ago

@MZAusj: @zahid_mambo @_mhdamrl @miqajelita @HeyNuur_ @ZareenH_s Arwah Adibah Noor mengidap kanser ovari - 1 week ago

@_SNMK_Juwa: RT @syzwnrzk_: Terima Kasih untuk nyanyian yang merdu kak adibah noor. Semoga tenang di sana. Mega mendung di angkasa. - 1 week ago

@wndzmi: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 1 week ago

@fakhlude: RT @NakKomen: 20 JUN 2022 NETIZEN: Kebanyakan yang masuk Gegar Vaganza tiba-tiba kita dengar pemergian yang mengejutkan... -Datuk Nassier W… - 1 week ago

@Tojimato: RT @NakKomen: 20 JUN 2022 NETIZEN: Kebanyakan yang masuk Gegar Vaganza tiba-tiba kita dengar pemergian yang mengejutkan... -Datuk Nassier W… - 1 week ago

@ArieysaSha: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 1 week ago

@AWATNINews: RT @NakKomen: 20 JUN 2022 NETIZEN: Kebanyakan yang masuk Gegar Vaganza tiba-tiba kita dengar pemergian yang mengejutkan... -Datuk Nassier W… - 1 week ago

@LVGIF: RT @NakKomen: 20 JUN 2022 NETIZEN: Kebanyakan yang masuk Gegar Vaganza tiba-tiba kita dengar pemergian yang mengejutkan... -Datuk Nassier W… - 1 week ago

@elyehesne: RT @lxcleopatraxl: Saya terkejut dengan kenyataan seorang Peguam Melayu yang mencerca seorang pendakwah bebas berikutan nasihat beliau supa… - 1 week ago

@imann_soul: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@sofiahesh: RT @anthraxxx781: One of Adibah Noor's gems as an actor. She will be missed. - 1 week ago

@anaxwatie: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@nitabling2: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 1 week ago

@SunRay3435: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@95_Ellee: RT @TedBear_____: @Mami_MinaMayyah This guy kondem arwah adibah noor tentang aurat sebelum2 tue sedangkan Nabi SAW melarang umat Baginda me… - 1 week ago

@haenajwa: RT @SharinaHasdi: Kak Adibah Noor was one of the kindest souls. During lockdown, she helped so many small businesses including mine by retw… - 1 week ago

@haenajwa: RT @crazycatmakcik: Adibah Noor was such a significant presence on Twitterjaya. She was funny, humble and all around amazing. Every interac… - 1 week ago

@znlaika: RT @lxcleopatraxl: Saya terkejut dengan kenyataan seorang Peguam Melayu yang mencerca seorang pendakwah bebas berikutan nasihat beliau supa… - 1 week ago

@Raisyah1998: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 1 week ago

@issyfq: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 1 week ago

@nurizz__: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@melainaaa22_: RT @syzwnrzk_: Terima Kasih untuk nyanyian yang merdu kak adibah noor. Semoga tenang di sana. Mega mendung di angkasa. - 1 week ago

@nura1330: RT @leyjaehyuk: adibah noor was apart of my childhood phase god this is so sad.... - 1 week ago

@hanaz__kambing: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@Im_fairuz: RT @richardker: A Malaysian legend has left us. She was a singer, actress, master of ceremonies, voiceover artist & advertisement talent.… - 1 week ago

@weyyoimao: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@rbiatuladwiyh_: RT @IamAjak: Adibah Noor rahsiakan kanser ovari tahap empat yang dihidapinya. Kata-katanya dalam Gegar Vaganza, dia nak gunakan duit sekira… - 1 week ago

@ChedetNft: RT @ChedetNft: Nak dengar Mad Sabah 'panggang' ahli politik Malaysia? atau Suara emas & gemersik Ramli Sarip & Adibah Noor? Ha jom makan… - 1 week ago

@thenextGAM: RT @Farissz9: @MalaysianCitiz3 @SyedSaddiq @DGHisham Hang memang bodoh pun, sama ja mcm org yg yang hina kematian arwah adibah noor tu, bod… - 1 week ago

@Ashhshly: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 1 week ago

@AziemahAzmy: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@ninako888: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@nizalhafiz_: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@gajahremukkau: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@Afifkhalid_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@hitonomi10: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@syeraaazaki: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@SaliheenAfandi: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@cutelildaisies3: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@ghostofsarajevo: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@JatooJat: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@sarahmatzin: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@ashhysmn: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@umminatasha82: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@J4E98: RT @Kudsia_Kahar: A special good morning to those dealing with massive amounts of vitriol and religious righteousness, just because they po… - 2 weeks ago

@neanishass: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@J4E98: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@breakfastjom: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@naddyrahhh: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@lawakoverdose: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@rwdaTOP: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@balqishusnasaid: RT @hotfm976: Salam terakhir, salam teristimewa daripada mereka yang terlalu istimewa 😔 Semoga roh Allahyarham Harun Salim Bachik & Allahy… - 2 weeks ago

@d0mbbij: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@ztff654: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@sherinajuhari: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@tanpiahhh: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@miaazmi7: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@julia_anwar97: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@wkyrx: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@EiylaLee: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@bwrymllw: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@PSsmktar: RT @anwaribrahim: إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ Negara dikejutkan dengan pemergian tokoh penghibur yang sangat berbakat dan… - 2 weeks ago

@shacklesmith90: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@itsainasya: RT @drsleeppp: #ShahAlMuslimSoMedic AL-FATIHAH to ADIBAH NOOR. Semoga diampunkan segala dosa & ditempatkan dlm kalangan org beriman. Aamiin… - 2 weeks ago

@zaymzrf: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@sofeashabani: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@fatjhah: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@shukhairimisbah: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@iamflorahh: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@nurrafarisha: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@IndahEmely: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@Yoonsmores: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@FarhanNorazwan: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@SYFQNoh: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@izzizzatii: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@amin_piee: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@nnabihahj: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@__arsya: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@GapingAnuss: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@nurainasahira_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@aiyueeben: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@iamyapa: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@sydasyfrmariam: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@itsjepahh: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@HafSaputra: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@dabeldecuteness: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@azmeerazq: RT @SpookyWetDreams: A TRIBUTE TO ADIBAH NOOR: Keroncong Hujan ft @izzulfaizidrus of @bnhsofficial ‘Hujan membasahi bumi Melahirkan keluh… - 2 weeks ago

@itskikilala_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@H1ALY3R: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@dnishrhmn: RT @izzatizdanish: Adibah noor was one of the face that cheered up my childhood - 2 weeks ago

@NizamArchibald: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@Zainudd59725733: @adibahnoor Tak usahlah dok viral pic Adibah Noor yg tidak menutup aurat,terseksa dia"didlm kubur , - 2 weeks ago

@narshAli: RT @TedBear_____: @Mami_MinaMayyah This guy kondem arwah adibah noor tentang aurat sebelum2 tue sedangkan Nabi SAW melarang umat Baginda me… - 2 weeks ago

@Fahmibinhassan: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@glenngdonald: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@rjnrlzzt: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@puteliiiii: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@NZShera: RT @surayaror: In honour of Kak Adibah Noor's memory, I'd like to offer free RTs to small businesses. Come promote your products & service,… - 2 weeks ago

@captainameeja: Ehh ehh ehh budak ni. Main nama orang mati pulak. Benda takda kaitan tetiba kaitkan. Aku bagitau facts kenapa ja… - 2 weeks ago

@ameliafarhana: RT @lcsmxms: Saya pasti ada banyak kebaikan arwah Adibah Noor yang boleh kita kenang dan raikan, tetapi suami peniaga tudung dari Kelantan… - 2 weeks ago

@Rah61mad: RT @MalaysiaGazette: Lelaki tersebut telah menutup akaun Facebooknya selepas menyedari gambar-gambarnya disebarkan di media sosial #malaysi… - 2 weeks ago

@narshAli: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@anaqiasya: RT @anthraxxx781: One of Adibah Noor's gems as an actor. She will be missed. - 2 weeks ago

@pahlyana: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@_anwarulll: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@Mohd_Zulhilmi30: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@fathonahshaari_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@asyieqharis: RT @MalaysiaGazette: Lelaki tersebut telah menutup akaun Facebooknya selepas menyedari gambar-gambarnya disebarkan di media sosial #malaysi… - 2 weeks ago

@joylifa: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@fa_fa_fanadya: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@Nurfarhanaa_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@NatalieAng_99: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@s4iful_iqmal: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@hfyni: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@lightskinwh0re: RT @syzwnrzk_: Terima Kasih untuk nyanyian yang merdu kak adibah noor. Semoga tenang di sana. Mega mendung di angkasa. - 2 weeks ago

@raadzi_: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@hoozieq_payne: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@Chilli_Popo: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@wennyfreaks: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@faizl_zul: RT @anthraxxx781: One of Adibah Noor's gems as an actor. She will be missed. - 2 weeks ago

@LeeHitler_: RT @drsleeppp: #ShahAlMuslimSoMedic AL-FATIHAH to ADIBAH NOOR. Semoga diampunkan segala dosa & ditempatkan dlm kalangan org beriman. Aamiin… - 2 weeks ago

@Fir_dot: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@ftnawanis: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@eymansaidso: RT @alambarzer: adibah noor ni muslim. orang Photoshop gambar dia w tudung untuk elakkan daripada menyebar dosa jariah iaitu dosa yang teta… - 2 weeks ago

@shklla_: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@SiraaMtrhm: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@Media_Mulia: Pemergian Adibah Noor yang dicemburui - 2 weeks ago

@feyveylla: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@tgmariaidayu: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

@sesuyy: RT @adibahnoor: Assalamualaikum, sila ambil maklum, kebajikan kucing2 arwah Adibah Noor terpelihara dgn baik dibawah jagaan PA Adibah Noor - 2 weeks ago

Back to homepage

People that died on the same date as Adibah Noor

new server