Bentong

Filipino actor and comedian
Died on Saturday February 9th 2019


View other recent people: Paul Rawlinson, Dave Treadway, Joe Armstrong

Tweets related to Bentong:

@Zulkapan21: @drwanazizah Tpm aku disemenyeh.utk tgs2khas aku datukseri datukpanglima istana.bntu ape yg bleh.bunian aku Ada sta… - 2 months ago

@Zulkapan21: @NajibRazak Pkck najib koi datukseridatuk panglima istana koi disemeyeh.esok koi usyar tmpt prk.utk tgas2khas cover… - 2 months ago

@Kamilhafizi08: @_shakilaain @amiyaa_hayati Hahaha yaaa congrats btw! Okay i otw pergi bentong jap hantar rendang 😂. - 2 months ago

@jajaaaaadiola: "Ate ano na download mapa ml. Jusko baka lalong di kana lumabas nyan" -bentong Baka nga lalong hindi nako lumabas - 2 months ago

@wawaALee: Time ni la terbayang durian. Hmm sedapnya durian. Kalau la boleh makannnnnnnn banyak2, haritu g bentong dh borong dh rasa 😭 - 2 months ago

@KarlIlmar: @n_izzah MP Kuantan, Bentong mana? Dah kena radioaktif ke? - 2 months ago

@youuurgianprado: gg mico at bentong. HAHAHAH! - 2 months ago

@shxhmim: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@StamMustapha: @youngsyefura Maju betul Bentong sekarang - 2 months ago

@Djuanation: bentong - 2 months ago

@ManOfBakal: Salamat bentong busog nanaman ako HAHAHAHHA - 2 months ago

@chlsencarnacion: @BienCarillo alam kona yan bentong - 2 months ago

@HarizShamsul: I'm at TF VALUE MART-BENTONG 2 in Bentong, BENTONG - 2 months ago

@_francisevan: sinap na naman si bentong hahahaha - 2 months ago

@AliFadzil: @khairulryezal Bak kata seorang YB DAP di Bentong...’DAP runs the government of the day’ . I have no doubt its true. - 2 months ago

@yn421_: Aku teringin lemang tokki dkt bentong tu 😭 - 2 months ago

@ich_bin_rah: Lepakkk luuu (@ R&R Genting Sempah in Bentong, Pahang) - 2 months ago

@meliaskata: Nak balik bentong dan balik ke kuantan semula hari selasa hehehehehe - 2 months ago

@RayvenSean: RT @jahnrenz_dy: Happy Birthdayyyy @RayvenSean BENTONG... stay pangettttr HAHA jk libre moko ah and more aways to comeee bb! ❤️ kelan ka ba… - 2 months ago

@GuyExcited: RT @kucau: #portrait #teampixel #teampunai #pixel2xl #mobilephotography #photography @ Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Bentong, Pahang… - 2 months ago

@lightbrave1: RT @FaridAbuTalib: Janda Baik, Bentong Pahang. - 2 months ago

@MyCarPahang: RT @MyCarPahang: ORANG PAHANG ! JOM NAIK MYCAR DI KUANTAN, TEMERLOH, JENGKA, MENTAKAB, BERA, JERANTUT, RAUB, BENTONG, LIPIS, CAMERON, PEKA… - 2 months ago

@AsmaRedzuan: Semalam beli aiskrim kat TF Bentong lepastu TERbuat #JanganBayarChallenge . TER okayy sebab aku amik aiskrim tu ter… - 2 months ago

@kucau: #portrait #teampixel #teampunai #pixel2xl #mobilephotography #photography @ Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Be… - 2 months ago

@rahimieremy: @ZalikaNisha Oak kene biasa kn diri tinggal kan bentong tu .. nnti2 dah kahwin kene ikut laki tinggalkn bentong tu… - 2 months ago

@ZalikaNisha: @rahimieremy Hahahaha tak boleh. Koi tak boleh nak tinggal bentong lama lama. Kalau boleh nak balik hari🤣 - 2 months ago

@rahimieremy: @ZalikaNisha Boleh je , nk lagi sedap buat passport kita pergi masuk singapore pehhh best dia cam g ni 👍👍 kompem oa… - 2 months ago

@rahimieremy: @ZalikaNisha Ooo sombong eh , sejak jadi cikgu ni makin berlagak . Dtng la sini boleh jalan2 .. duduk bentong tu ap… - 2 months ago

@wahying: கேச்சாரா ஃபோரெஸ்ட் ரீட்ரீட்டிற்கு கியான்ஸே சிலை வந்தடைந்துள்ளது #dorjeshugden #shugden… - 2 months ago

@astrotraffic: UPDATE: E8 Lebuhraya KL - Karak Bentong still causing an extra 10m delay #kltu - 2 months ago

@aisyahhhnajwa: @danenajwi kalau tak silap laa mrsm bentong - 2 months ago

@romadonibrahim: RT @FaridAbuTalib: Janda Baik, Bentong Pahang. - 2 months ago

@RELA_Bentong: - 2 months ago

@aiminatasha_: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@jahnrenz_dy: Happy Birthdayyyy @RayvenSean BENTONG... stay pangettttr HAHA jk libre moko ah and more aways to comeee bb! ❤️ kela… - 2 months ago

@JuhanKamaruddin: RT @gayatravel: Discovering West Pahang: Janda Baik, Bentong & Genting Highlands - 2 months ago

@KayeTheOne: hala nieta tlg.d aq mpkli.kung c kristof ang ex,mygad ilabhim tu.Ken,Kris,Kardo,Boyet..huhuhu bat xa p??pede nmn c… - 2 months ago

@MayaMarziana: RT @FaridAbuTalib: Janda Baik, Bentong Pahang. - 2 months ago

@lanmrn: RT @FaridAbuTalib: Janda Baik, Bentong Pahang. - 2 months ago

@hasifhamsyari: RT @gayatravel: Discovering West Pahang: Janda Baik, Bentong & Genting Highlands - 2 months ago

@RELA_Bentong: RT @relamalaysia: PUTRAJAYA, Isnin 18 Feb 2019. Sekitar raptai sambutan HARI RELA KE-47 tahun pagi tadi. Lagi foto di : - 2 months ago

@juliaramireezz: @lil_jeyna @bndcttbnn haha namin ano na ka kano inayaban ni bentong haha - 2 months ago

@AinaaAsnor: bonjour à tous ✌🏻 #love #family #short #trip #bentong #bukittinggi #pahang - 2 months ago

@nawrif: Tak mau masuk air takut berjangkit anti vaksin 💉💉💉 @ Air Terjun Chamang Bentong, Pahang - 2 months ago

@Dalahzul1: Hmmm bentong pulak. Memang tak la nk lari balik serdang haritu. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 nanaaaaaaa😭😭😭😭😭😭😭 - 2 months ago

@KKBentong: Perkongsian laluan kerjaya dari pegawai pengambilan Kolej Komuniti Bentong, Puan Norazlin Bin Ahmad bersama Puan Wa… - 2 months ago

@bac_321: Celebrities' heartbreaking reactions to Bentong's death - 2 months ago

@coqibehavepls: I'm at Bentong in Pahang - 2 months ago

@_LEyaAa_: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@Rela_KualaLipis: RT @Rela_Jerantut: @hosneyadnan @relapahang @RELA_KUANTAN @RelaPekan @RELA_ROMPIN @RELA_MARAN @Rela_Temerloh @RELA_Bentong @Rela_KualaLipis… - 2 months ago

@mjoanna21: Kasarap sa feeling talaga na isa ka taong ingnan ug "TONG BENTONG HIRED NAKO!" 😭 i'm so happy for you bestfriend ma… - 2 months ago

@lilanissofeyaa: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@naimahshah: biarpun ak sedih sbb kakak nk blik bentong tpi ad bnda yg gembirakan ak,,cingggg💃💃 - 2 months ago

@muhdraimi89: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@ainaariessa: RT @IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sini.… - 2 months ago

@IsskndarAriffin: Korang suka buat aktiviti lasak, boleh la datang sini hehe🤸‍♂️🤸‍♀️ Fuhh memang menacabar & menarik aktiviti dkt sin… - 2 months ago

@islamic_time: RT @mimimarinajaaf1: Jika kamu menolong (agama) Allah, niscaya Dia akan menolongmu & meneguhkan kedudukanmu. (QS 47:7) ingat pengundi #PRK… - 2 months ago

@skyxbaek: @syerahh_ alasan.. kau balik bentong boleh je haaa singgah gombak - 2 months ago

@nrlshuMS: Sampai tol bentong terus aku mintak kat die nak lalu pegi dpn . Guess what guys !! Aku duduk kat tangga kat dpn sek… - 2 months ago

@Rela_Jerantut: @hosneyadnan @relapahang @RELA_KUANTAN @RelaPekan @RELA_ROMPIN @RELA_MARAN @Rela_Temerloh @RELA_Bentong - 2 months ago

@kobexarizala: @ILoveMySelf0401 HAHAHAHAHAHAHAHA BENTONG BABA KA MUNA, ETO BENTE PESOS [email protected] - 2 months ago

@kngcrngn: RT @samuel_escano: @imonfayah1 Pogi naman ni boss bentong - 2 months ago

@samuel_escano: @imonfayah1 Pogi naman ni boss bentong - 2 months ago

@AmrViews: RT @mimimarinajaaf1: Jika kamu menolong (agama) Allah, niscaya Dia akan menolongmu & meneguhkan kedudukanmu. (QS 47:7) ingat pengundi #PRK… - 2 months ago

@RELA_Bentong: Selamat pagi @hosneyadnan - 2 months ago

@hosneyadnan: Selamat pagi warga @relapahang @RELA_KUANTAN @RelaPekan @RELA_ROMPIN @RELA_MARAN @Rela_Temerloh @Rela_Jerantut… - 2 months ago

@danial_muhdd: @danielazahree G bentong la tu - 2 months ago

@hxziqramos: RT @nur_hsnaa: Yg lalu tl aku, Bahenol Bahenol Bahenol Bentong Saranghae cute girl Aiman banna Saranghae jungkook MRSM Bahenol Bahenol Ba… - 2 months ago

@CikSueCinta: RT @ahmadmaslan: Sarapan di #RNR #GentingSempah #Bentong #Pahang pagi Ahad ini. Nasi lemak separuh. Ori. Enak. Sambal ori. Telur, kacang,… - 2 months ago

@AkmaFaaiz: RT @hazizi_rikimaru: Vape untuk dijual. Cod KL, Bentong.. Tak nak lah berasap asap dah - 2 months ago

@wanbulat93: Teh panas dulu. 2 jam lagi nak sampai. 😩😩 (@ Bentong in Pahang) - 2 months ago

@takmaukerja: RT @hazizi_rikimaru: Vape untuk dijual. Cod KL, Bentong.. Tak nak lah berasap asap dah - 2 months ago

@hazizi_rikimaru: Vape untuk dijual. Cod KL, Bentong.. Tak nak lah berasap asap dah - 2 months ago

@asmazulkafli: @nr_symmii siap hantar kad lagi ke bentong😘🤪 - 2 months ago

@En_White_Bird: RT @ahmadmaslan: Sarapan di #RNR #GentingSempah #Bentong #Pahang pagi Ahad ini. Nasi lemak separuh. Ori. Enak. Sambal ori. Telur, kacang,… - 2 months ago

@SamaraRise: RT @ahmadmaslan: Sarapan di #RNR #GentingSempah #Bentong #Pahang pagi Ahad ini. Nasi lemak separuh. Ori. Enak. Sambal ori. Telur, kacang,… - 2 months ago

@eh_nor_nizers: RT @shahkimin: Sampai bentong nak cari manggis, . Moga-moga lepas makan manggis ni power menari macam cik manggis... Jom tanam pokok mangg… - 2 months ago

@GengDrama1: RT @shahkimin: Sampai bentong nak cari manggis, . Moga-moga lepas makan manggis ni power menari macam cik manggis... Jom tanam pokok mangg… - 2 months ago

@sds_wjh: @sds_lsm Si bentong - 2 months ago

@AnziClir: So waman mi ubanay ni bentong, roadtrip ra laman mis ML. HAHAHAHAHAHAHA 😂 - 2 months ago

@Tfq_Mfzh: RT @ain_yazid: member utk di letgo @benfarid_ condition: used but no defect reason to let go:meroyan tak tentu hala *ada myvi turbo *ble… - 2 months ago

@AinaaAsnor: Tak baik mengumpat. Dosa! 😂 #love #family #short #vacay #bentong #bukittinggi #pahang @ Japanese Village - 2 months ago

@sab_turday: Tots mo kay Myka????😕 — Walang eded, KAY PARENG BENTONG PO LAMANG - 2 months ago

@amarnajmi__: @syakkkkkkkkkkkk @zhairool @seqanda_ Aku terbaca perkataan bentong - 2 months ago

@ilod_da_bentong: A beer after taking this drink - Worst experience😂 - 2 months ago

@MykiClr: @CptHutch Shut up Bentong 🤣 I was just hoping that he will notice me. - 2 months ago

@ilod_da_bentong: RT @steffanargus: another snapshot from, “Call Me by Your Name 2: Elio Finally Dates His Age in America” - 2 months ago

@Nimalan21: @CorrinneChin Must not have been from Bentong - 2 months ago

@asdfglezahjkl: @joyjoydomskieee Talaga ba? HAHAHAHA baka bentong ka na rin 😕😞 - 2 months ago

@ayrisgmnl: Naka ilang jowa kana? — Isa pa lang! Nung g6 yun HAHHAHAHAHAA sabay kame ni bentong HHAHAHAHAAHAHSHSHAHSHAHA - 2 months ago

@avilayong: bentong // sleepover atrops // mga 2 - 2 months ago

@Darwisyj_: Akibat g kkb lalu jalan frazer dari bentong, pening kipala - 2 months ago

@mieapache: Rider down. Semoga dipermudahkan segala urusan. Kuala klawang - Jelebu - Karak - Bentong. #genggombak… - 2 months ago

@mieapache: Rider down. Semoga dipermudahkan segala urusan. Kuala klawang - Jelebu - Karak - Bentong. #genggombak… - 2 months ago

@dxtrmrlt: @_yannyyy HAHAHAHAHA kabadoo bentong - 2 months ago

@mjoanna21: @castillon_nika Goodluck bentong ko ♥️ - 2 months ago

@anaszack: The most perfect thing. ME!!! 😂😂😂 @ Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Bentong, Pahang - 2 months ago

@yasmeensi_siput: I'm at Ikan Bakar Sri Tanjung in Bentong, Pahang - 2 months ago

@hykal03: I'm at Selesa Hillhomes in Bentong, Pahang w/ @iekramr - 2 months ago

@murantmn: RT @mimimarinajaaf1: Jika kamu menolong (agama) Allah, niscaya Dia akan menolongmu & meneguhkan kedudukanmu. (QS 47:7) ingat pengundi #PRK… - 2 months ago

@_rodahidup: RT @ahmadmaslan: Sarapan di #RNR #GentingSempah #Bentong #Pahang pagi Ahad ini. Nasi lemak separuh. Ori. Enak. Sambal ori. Telur, kacang,… - 2 months ago

@ZarifTwinkle: RT @mimimarinajaaf1: Jika kamu menolong (agama) Allah, niscaya Dia akan menolongmu & meneguhkan kedudukanmu. (QS 47:7) ingat pengundi #PRK… - 2 months ago

@tunfaisal: RT @mimimarinajaaf1: Jika kamu menolong (agama) Allah, niscaya Dia akan menolongmu & meneguhkan kedudukanmu. (QS 47:7) ingat pengundi #PRK… - 2 months ago

@superjayr09: I have many problems, traveling is not one of them. @ Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Bentong, Pahang - 2 months ago

@zanaiszana: I'm at Plaza Tol Karak in Bentong, Pahang - 2 months ago

@AinaaAsnor: W e e e k e n d !💃 #love #weekend #family #short #vacay #bentong #bukittinggi #pahang @ Colmar Tropicale, Bukit Ti… - 2 months ago

Back to homepage

People that died on the same date as Bentong