Sabit Brokaj

Albanian physician and politician
Died on Monday September 14th 2020


View other recent people: Mohammad Bahr al-Ulloum, John Bryant, Bill Stephen

Tweets related to Sabit Brokaj:

@albertxhafaj1: RT @AldrinDalipi: Ikja e Prof. Sabit Brokaj moment trishtimi per nje personalitet te larte ne fushen e mjekesise,me cilesi te cmuara qyteta… - 1 week ago

@AdemajMatilda: RT @AldrinDalipi: Ikja e Prof. Sabit Brokaj moment trishtimi per nje personalitet te larte ne fushen e mjekesise,me cilesi te cmuara qyteta… - 1 week ago

@Nekrologium: Sabit Brokaj, albanischer Mediziner und Politiker, im Alter von 78 Jahren. - 2 weeks ago

@SMinxhozi: Sabit Brokaj, kardiologu që hapi shtigjet e maleve shqiptare për armët e UÇK-së (dhe armiqësia me ish-shokun e part… - 2 weeks ago

render('/ads/person3')?>

@deadpeoplecom: It's a sad day, Sabit Brokaj dies - #SabitBrokaj #Sabit #Brokaj #rip - 2 weeks ago

@zhakzhak7: RT @erionveliaj: I papritur dhe i trishtë lajmi i ikjes së doktorit të nderuar, Sabit Brokaj, një socialist safi, i urtë e mendjemprehtë.… - 2 weeks ago

@ResulResulaj: RT @AldrinDalipi: Ikja e Prof. Sabit Brokaj moment trishtimi per nje personalitet te larte ne fushen e mjekesise,me cilesi te cmuara qyteta… - 2 weeks ago

@JakuTrendelina: RT @erionveliaj: I papritur dhe i trishtë lajmi i ikjes së doktorit të nderuar, Sabit Brokaj, një socialist safi, i urtë e mendjemprehtë.… - 2 weeks ago

@flori_veliu: RT @erionveliaj: I papritur dhe i trishtë lajmi i ikjes së doktorit të nderuar, Sabit Brokaj, një socialist safi, i urtë e mendjemprehtë.… - 2 weeks ago

@afrim_sinani: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@dhori_edmond: RT @erionveliaj: I papritur dhe i trishtë lajmi i ikjes së doktorit të nderuar, Sabit Brokaj, një socialist safi, i urtë e mendjemprehtë.… - 2 weeks ago

@anjeza72817691: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@Njesia10: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@FlavioBarci: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@andiseferi: RT @AldrinDalipi: Ikja e Prof. Sabit Brokaj moment trishtimi per nje personalitet te larte ne fushen e mjekesise,me cilesi te cmuara qyteta… - 2 weeks ago

@LEXOAL_: ‘Lamtumirë miku im’, Rama zemërthyer pas ndarjes nga jeta të Sabit Brokaj - 2 weeks ago

@VloraNews: Lajm i hidhur/ Ndahet nga jeta në moshën 78-vjeçare profesori dhe politikani i njohur, Sabit Brokaj - 2 weeks ago

@EnxhiBello: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@hermesxhemalaj: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@DibraTajda: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@NewsbombAl: 'Lamtumirë miku im', Rama zemërthyer nga vdekja e Sabit Brokaj @NewsbombAl - 2 weeks ago

@EnxhiIsmailaj: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@megi_vozga: RT @FatmirXhafaj: Këtë mëngjes i iku kësaj jete një mik i mirë, një mjek i zoti e i përkushtuar dhe një socialist i vyer si Sabit Brokaj, i… - 2 weeks ago

@BuciFlorind: RT @ilirmetazyrtar: Saddening news the passing of Professor Sabit Brokaj, a prominent doctor and intellectual, always engaged in national a… - 2 weeks ago

@BuciFlorind: RT @ilirmetazyrtar: Trishtues lajmi për ndarjen nga jeta të Profesor Sabit Brokaj, mjekut dhe intelektualit të shquar, gjithmonë të angazhu… - 2 weeks ago

Back to homepage

People that died on the same date as Sabit Brokaj

new server