Fatos Arapi

Albanian poet and writer.
Died on Friday October 12th 2018


View other recent people: Lilya Novikova, Joyce Pensato, Sean McCann

Tweets related to Fatos Arapi:

@Ayuda_Psic: Donde me halle, soy un pedazo del paisaje de mi patria -Fatos Arapi  #frases #reflexión - 8 months ago

@LindianaZiba: RT @rregulli: Unë e dua përtej vdekjes Ashtu e dashuroj unë Edhe prapë s'ia fal dot vetes Si se dua më shumë. ❤️ (origjinalja nga Fatos Ar… - 8 months ago

@iriada_m: RT @rregulli: Unë e dua përtej vdekjes Ashtu e dashuroj unë Edhe prapë s'ia fal dot vetes Si se dua më shumë. ❤️ (origjinalja nga Fatos Ar… - 8 months ago

@LantiPollozhani: RT @rregulli: Unë e dua përtej vdekjes Ashtu e dashuroj unë Edhe prapë s'ia fal dot vetes Si se dua më shumë. ❤️ (origjinalja nga Fatos Ar… - 8 months ago

@ShqipeKrasniqi8: RT @rregulli: Unë e dua përtej vdekjes Ashtu e dashuroj unë Edhe prapë s'ia fal dot vetes Si se dua më shumë. ❤️ (origjinalja nga Fatos Ar… - 8 months ago

@rregulli: Unë e dua përtej vdekjes Ashtu e dashuroj unë Edhe prapë s'ia fal dot vetes Si se dua më shumë. ❤️ (origjinalja nga Fatos Arapi) - 8 months ago

@EkonomiaOnline: Fatos Arapi dhe rigoni me aroma shekujsh - 8 months ago

@bradweis: #obitpatrol Deaths: Actors Per Theodor Haugen, Luis G. Saniago; poet Fatos Arapi; artist Eduardo Arroyo; MLB's don… - 8 months ago

@EsHonduras: Donde me halle, soy un pedazo del paisaje de mi patria. Fatos Arapi - 8 months ago

@Bes_AZ: RT @lhelysian: Kur vdiq reperi xxxx.... krejt tu reagu. Vdiq Adem Demaçi e Fatos Arapi, pothuajse heshtje totale. Shqipe, po shqipe! - 8 months ago

@31flaka: Fatos Arapi, poeti dhe njeriu që i deshi të gjithë… - Nga Prof. dr. Bardhosh Gaçe - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

@lhelysian: Kur vdiq reperi xxxx.... krejt tu reagu. Vdiq Adem Demaçi e Fatos Arapi, pothuajse heshtje totale. Shqipe, po shqipe! - 8 months ago

@31flaka: Mehmet Shehu: Poeti Fatos Arapi s’pajtohet me realitetin tonë politik - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

@topchanneltv: In memoriam Fatos Arapi - 8 months ago

@gazetadita: Fatos Arapi, poeti dhe njeriu që i deshi të gjithë… - 8 months ago

@nov_lit: Умер известный албанский поэт Фатос Арапи - 8 months ago

@GazetaTelegraf: Prof. Dr. Bardhosh Gaçe: Fatos Arapi, poeti dhe njeriu që i deshi të gjithë - 8 months ago

@Pellgje: In memoriam, Fatos Arapi (1930-2018) - 8 months ago

@mirandasights: Prehu në paqe Fatos Arapi. - 8 months ago

@everesthaxhi: FATOS ARAPI 😢 Mbi rrogozin prej kashte, Ku neteve fle, Shtrova Dashurine time… Po prap, brinjet t’i vret toka, pl… - 8 months ago

@OraNewsRTV: FATOS ARAPI (1930-2018) Në Tiranë ka vetëm tiranë Në Tiranë të vrasin të gjithë, një shëtitje me vehten të vret.… - 8 months ago

@dhuratat1: RT @suada_qorraj: Dhe thotë Fatos Arapi: " Në breg të detit po lozja me mallin tënd..." - 8 months ago

@suada_qorraj: Dhe thotë Fatos Arapi: " Në breg të detit po lozja me mallin tënd..." - 8 months ago

@dead_wikipedia: Fatos Arapi - 8 months ago

@Faktor_Albania: Nga Moikom Zeqo Fatos Arapi si mjeshter i lirikes qytetare qe ne thelbin e modernitetit te poezise shqipe. Mbylli s… - 8 months ago

@31flaka: Rrëfimi i Bardhyl Londos: Pse u izolua Fatos Arapi nga jeta publike, kishim vite që nuk e takonim dot - VOAL - Voic… - 8 months ago

@31flaka: Përcillet pa bujë e zhurmë Fatos Arapi - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

@OraNewsRTV: Fatos Arapi dhe rigoni me aroma shekujsh - 8 months ago

@deadpeoplecom: A moment of silence for Fatos Arapi - #FatosArapi #Fatos #Arapi #rip - 8 months ago

@Gazeta_Panorama: Rrëfimi i Bardhyl Londos: Pse u izolua Fatos Arapi nga jeta publike, kishim vite që nuk e takonim dot - 8 months ago

@GazetaLiria: I jepet lamtumira lirkut Fatos Arapi - 8 months ago

@IUST1: Ndahet nga jeta Fatos Arapi - Poeti shqiptar i njohur botërisht. Fatos Arapi ka punuar shumë vjet si gazetar dhe… - 8 months ago

@Gazeta_Panorama: Përcillet pa bujë e zhurmë Fatos Arapi, Kadare: I çmuar për letërsinë shqipe - 8 months ago

@altincupi: RT @dsmakaj: Pusho në paqe Fatos Arapi! Vargjet e Fatosit për ATDHEUN të prekin thellë në shpirt e në zemër... - 8 months ago

@TiranaTimes: Obituary: Fatos Arapi, one of Albania’s greatest modern poets, passes away - 8 months ago

@LuliGajtani: - 8 months ago

@scopht: In Memoriam, Fatos Arapi (1929-2018): "Ngopur me vdekjen e dashurisë gjer në grykë, jam! Edhe në gjumin e vdekje… - 8 months ago

@IsmetDrishti: Krijimtaria qe la pas dhe kush ishte Fatos Arapi: - 8 months ago

@nyligenavlidna: Vila i frid Fatos Arapi. - 8 months ago

@KolecTraboini: I added a video to a @YouTube playlist - 8 months ago

@GazetaKohaJone: Përcillet pa zhurmë Fatos Arapi, Kadare: I çmuar për letërsinë shqipe - 8 months ago

@ArturNura1: Antologji / Pesë poezi të paharrueshme dashurie të Fatos Arapi - 8 months ago

@edlira_mali: NE TIRANE KA VETEM TIRANE - Fatos Arapi Ne Tirane ka vetem tirane, Ne Tirane te vrasin te gjithe nje shetitje me v… - 8 months ago

@KolecTraboini: Traboini: FATOS ARAPI 🌹 Poezi, music by Deuter: - 8 months ago

@albswisstv: Shuhet poeti Fatos Arapi - 8 months ago

@dsmakaj: Pusho në paqe Fatos Arapi! Vargjet e Fatosit për ATDHEUN të prekin thellë në shpirt e në zemër... - 8 months ago

@ForumAl: Ndahet nga jeta shkrimtari i njohur Fatos Arapi - - 8 months ago

@31flaka: ELEGJI PËR BABANË - Poezi nga FATOS ARAPI - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

@31flaka: DHURATË PËR DITËLINDJEN - Poezi nga FATOS ARAPI - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

@31flaka: ÇAST BUZË JONIT - Poezi nga FATOS ARAPI - VOAL - Voice of Albanians - 8 months ago

Back to homepage

People that died on the same date as Fatos Arapi