Dong Jian

Chinese literary scholar
Died on Tuesday May 14th 2019


View other recent people: Lily Leung, Barbara March, V. B. Chandrasekhar

Tweets related to Dong Jian:

@Chugokugo_joyo: 【洞烛其奸】dòng zhú qí jiān 相手の陰謀・からくりを見抜く。相手の詭計を見透かす。 例:敌军使用缓兵之计,我军洞烛其奸,最后使其阴谋破产。 - 3 months ago

@hongshuaji: @JEONWOORGIE udah dong kan mama papanya vocal team jadi jian udah bisa nyanyi - 3 months ago

@CHUNGHACS: bantu pilihin dong? Yang Yujin, Chae Jian, Seong Jiyoung atau Go Younjung? - 3 months ago

@jaekseun_: @AHGALAIK Eeeh pejuang utbk dong ya? Kita seline niih😂 jian 01l - 3 months ago

@jhkim47600: @pckjinyoung Itu sama aja gak ngasih dong, jian. Ntat timbilan klo jian makan lagi wkwk - 3 months ago

@zhongwen_fanyi: 渐冻症 [ jiān dòng zhèng ] 루게릭 - 3 months ago

@candrafitriaps: @Kamalihah @kiranaa_firdaus hahahaha jian tenan plagiarisme :v cantumkan sumber dong buk - 3 months ago

@Cogiyohan: @HeartFor_Chan Gemes dong aku masih 3 tahun😍😍😍 Yaudah gapapa kalo belum ngerti nanti ada saatnya dek jian ngerti😊😘 - 3 months ago

@Wang_jian_cuk: @soeyoto1 Iya kalau setan gundul dalam istilah anda. Tp jika ternyata cebong yg nyamar jadi setan gundul ? Terus gi… - 3 months ago

@jhkim47600: @pckjinyoung Suka dong, segala jenis makanan saya suka wkwk. Makasih ya jian. Tapi ini terlalu bnyak klo makan sendiri. - 3 months ago

@zhongwen_fanyi: 渐冻症 [ jiān dòng zhèng ] 루게릭 - 3 months ago

@trtportuguese: チャウショール外相、東地中海に関する書簡を国連常任理事国とEU諸国外相に送付 - 3 months ago

@jianemed: @HERINBEDUG masih ada jian dong! - 3 months ago

@OFCJYP: @pckjinyoung PAKEIN DONG JIAN 👉👈 - 3 months ago

@llooxx5: Stop markson cp, please.🙏🏻 Mark, you were scolded by jacky for the markson cp. I can’t bear to hear that. zhī xiǎng… - 3 months ago

@mathCObot: Jian Ding, Chao-Ping Dong : Antichain generating polynomials of posets - 3 months ago

@MAKOcyaigo: 🗓 MAY 17 📍ドラマ単語👇 時短(じたん):(労働)時間短縮の略。 ↓ 缩短劳动时间(suō duǎn láo dòng shí jiān .) the reduction of working hours. 例:… - 3 months ago

@GameGuideFR: Découvrez le trailer de lancement de Total War: THREE KINGDOMS : Dans une semaine seulemen… - 3 months ago

@Harley_JB2: Dans une semaine seulement, Liu Bei et ses frères d’armes devront faire face au cruel Dong Zhuo, au puissant Sun Ji… - 3 months ago

@zhongwen_fanyi: 渐冻症 [ jiān dòng zhèng ] 루게릭 - 3 months ago

@jhkim47600: @pckjinyoung Makan dong jian, malah laporan :( - 3 months ago

@arxiv_cs_LG: End-to-End Multi-Channel Speech Separation. Rongzhi Gu, Jian Wu, Shi-Xiong Zhang, Lianwu Chen, Yong Xu, Meng Yu, Da… - 3 months ago

@ERIKPRIYANTO7: cabe cabean iku opo lombok (cabe) goroan. plis gaes kasih tahu dong. jian goblok ayas prokem zaman know. - 3 months ago

@ShuffledOff: Dong Jian (83) - 3 months ago

@hotu_ta: 良くまとまってる / “毛沢東『実践論』 - 京都大学哲学研究会” - 3 months ago

@study_japan: 東京都市大学、2020年に建築都市デザイン学部を新設~~东京都市大学 将于2020年新设建筑都市设计学院||日本留学指南|| - 3 months ago

@yourkou: @hyunjaeism ih mau dong block jian - 3 months ago

@Tuniekc: @FranzFanon1863 @trutherbitbot This is the crap being hidden in plain sight due to all the Distraction of DonTheCon… - 3 months ago

@dead_wikipedia: Dong Jian - 3 months ago

@deadpeoplecom: Rest in peace Dong Jian - #DongJian #Dong #Jian #rip - 3 months ago

@kkeanlee: Mommy always said "kalian tuh harus makan yg sehat2 dong, jgn makan ciki mulu duh" So, today i made it for me, my… - 3 months ago

@trtchinesecom: 土耳其男子复合弓射箭队在中国勇夺两枚银牌 | TRT 中文 - 3 months ago

@jihansabilaw: "jian saur udah jam 4.15" aku auto lompat dong e pas liat jam baru jam set4 yaAllah mamahhhhh😭 - 3 months ago

@bybaekhyvn: @YaoiSociety jian mau ikutan dong biinn - 3 months ago

@YEJIxMCD: @XIAOBEDUG jian jajan dong, dijamin abis jajan bisa nsfw - 3 months ago

@tamjira7: @rolazotv @Pixelskaya La serie de animación que lo peta en Dong Jian 😉 No te pierdas "Tuca y Bertie" en Netflix - 3 months ago

@tbztheuniverse: biasanya yg begini kualat inget besok fancon jepang tp kalo jian kualat gue juga ikut dong - 3 months ago

@2days1night19: @allixmakinano Okaayyyy. Hahahaha. Hihintayin ka lang ni park dong hoon at lee jian - 3 months ago

@sequoia2001: RT @Ukrinform_JP: EU、ウクライナ東部におけるロシア支援武装集団によるOSCE監視団の活動妨害を非難 - 3 months ago

@fuec_5: RT @Ukrinform_JP: EU、ウクライナ東部におけるロシア支援武装集団によるOSCE監視団の活動妨害を非難 - 3 months ago

@Ukrinform_JP: EU、ウクライナ東部におけるロシア支援武装集団によるOSCE監視団の活動妨害を非難 - 3 months ago

@Jian_Chavez: RT @kyoquijano: Nandito na si Dong! Nandito na! #DongBumbella! - 3 months ago

@IMSAKCLSD: @XIAOBEDUG Bales dong jian - 3 months ago

@Choi_SW_: @DOBINGUU @iiammingki Jian punya adik? Wah oppa haris kesana dong sama eonni kamu - 3 months ago

@trtchinesecom: 历史首创:穆斯林球员在欧锦赛期间开斋 | TRT 中文 - 3 months ago

@LEETY0701: Jian tahun 2017: Ah ngapain ST*An kerja sm negara blablaa Jian tahun 2019: Chey? Bantuin daftarnya dong P P - 3 months ago

@zhongwen_fanyi: 渐冻症 [ jiān dòng zhèng ] 루게릭 - 3 months ago

@gna_sohee: < other doctors. Jian departed last. She went to the nurse station and gave Dong Eunwon’s charts to them. While Eun… - 3 months ago

@vnzloy: Radon #single-#pixel #imaging with projective sampling Shi Dongfeng, Huang Jian, Meng Wenwen, Yin Kaixin, Sun Bao… - 3 months ago

@JOYIBEDUG: @LIABEDUG jian gapunya abang bagi satu dong :( - 3 months ago

Back to homepage

People that died on the same date as Dong Jian