Anne Rasa

British ethologist.
Died on Thursday November 19th 2020


View other recent people: Jim French, Miguel Algarin, Dan Morrison

Tweets related to Anne Rasa:

@anne_caidenchin: RT @ayujelitaz: Sahabats, mohon hafal doa ni. Sesuatu yg baik akan berlaku. Aku dah rasa, so nak korang2 pon sama rasa sekali. ❤️ - 1 week ago

@anne_kookie613: @Jeonbluebell AHHAHAHAHAHAHAHAHA! I today rasa mmg mcm muka tdo jer kot. Skin routine pun xde ni. 😅😅 - 1 week ago

@anne_sofeaaa: RT @theisyraf: aku rasa macam nak ' restart ' balik hidup ni. banyak sangat mistakes and I wanna fix it and live happily without any tears.… - 1 week ago

@officialnova_id: Menjadi suami istri dalam sinetron terbarunya, Arya Saloka sukses bikin siapa saja baper. Suami Putri Anne ungkap r… - 1 week ago

render('/ads/person3')?>

@nataechuu: @winteranne Hahaha mungkin dia nak keluar by phase so ARMY akan sentiasa rasa nak spend duit hahahaha. Kak Anne tau… - 1 week ago

@Syu_anne: @elleNouvya Rasa nnt nk buat video tiktok juga sempena road to stokis 🤭 - 1 week ago

@theenkei_: @anne_kookie613 HAHAAHHA aku mcm rasa dia lepasni 🌝 or hyung sorang lagi, then dia - 1 week ago

@anne_kookie613: @mrsBangtannn I rasa nak empokkk jer mukaaaa diaaaaa - 1 week ago

@wani_anne: RT @ainamohdn: Semenjak study online ni aku rasa kita study hanya untuk siapkan assignment je, bukan untuk dapatkan ilmu sebab tak sempat… - 2 weeks ago

@Noted_Lives: RT @telegraphobits: Professor Anne Rasa, scientist who revealed the complex social structure in mongoose colonies – obituary - 2 weeks ago

@raj65025523: Professor Anne Rasa, scientist who revealed the complex social structure in mongoose colonies – obituary - 2 weeks ago

@Vkookra: @anne_kookie613 Betulll, syahira masa dorang debut tau rasa sakit gila takdapat beli anything i dont even install t… - 2 weeks ago

@antaintiom: @Anne_JungJungie Aku rasa boleh je post ke Kelate - 2 weeks ago

@h0llyshit_: Orang mati lebih banyak menerima bunga daripada orang hidup. Karena penyesalan lebih kuat lebih kuat daripada rasa syukur. Anne Frank- - 2 weeks ago

@telegraphobits: Professor Anne Rasa, scientist who revealed the complex social structure in mongoose colonies – obituary - 2 weeks ago

@officialnova_id: Menjadi suami istri dalam sinetron terbarunya, Arya Saloka sukses bikin siapa saja baper. Suami Putri Anne ungkap r… - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @hilmihiatus: Aku rasa macam nak 'restart' balik hidup ni, banyak sangat mistakes and i wanna fix it and live happily without any tears,… - 2 weeks ago

@hafiz_anne: RT @asyahauraa: tipulah kalau tak rasa sedih tengok member sendiri rosak - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @asyahauraa: tipulah kalau tak rasa sedih tengok member sendiri rosak - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @NythaHoseok Rasa nakkk ku tikam jakkk tepon tekk....angoll naaa cameraman..bab! - 2 weeks ago

@tinnsskyyy: Orang mati menerima lebih banyak bunga daripada orang hidup karena penyesalan lebih kuat dari rasa syukur. -Anne Frank - 2 weeks ago

@hanithbukhari: aku rasa auntie anne’s ni patut buat drive thru. boleh la pagi2 aku breakfast pretzels on the go. hmmm - 2 weeks ago

@y_dahx: Sayang betul beli 3 je biskut yg anne jual ni. Rasa cam tak puas makan - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @mrsBangtannn I emosi babe...ni pun xde rasa lapar nak lunch - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @itsrosenicotine: kadang2 rasa motivated, rasa fikiran tengah positif sangat. Tapi kadang2 tu rasa nak maki je semua orang yang buat jah… - 2 weeks ago

@Anne_mokhtar: Rindu nak rasa excited on friday sebab esok dah weekend . Now cuti pon sehari je 🥺🥺🥺 - 2 weeks ago

@_WildTrails: Professor Anne Rasa, scientist who revealed the complex social structure in mongoose colonies - obituary (For globa… - 2 weeks ago

@izziey_anne: RT @AinulNunanaa: Kadang I ada duit tapi I selalu berkira dgn diri sendiri. Maksudnya mcm I nak something, but I tak beli. Sbb rasa membazi… - 2 weeks ago

@budaklikas: @ilibeomie90 Nyampah tul ngan sunny.. tebal tul muka pd nim tu haha.. anne cian kat han eok shim... Asek ketakutan… - 2 weeks ago

@anne_hamzah: Hud pun suka lokal munchies .. Tak manis sangat & rasa coklat yg mahal tu yg best! . selain tu biskut rangup tak l… - 2 weeks ago

@anne_nma: RT @ninietang143: Kau tau apa yang best dalam hidup aku? Bapak aku professional personal fitness trainer. Haaa. Claim teruk! Tepi betul.🤪… - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @bngtansbae I tgk kat laptop. Dia punyaa cute tu rasa nak masok dlm screen 🤣🤣 - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @NatashaFaizul97 Tak sedar weyh...mcm xde rasa lapar😅 - 2 weeks ago

@_Neelambari: "Yenga pona rasa" konjam over-a illa? it should've been "yenga anne yenge anne..anba alli thelikarthil mannan"… - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @bngtansbae Rasa nak mkn diaaa jer🌚🌚🌚 - 2 weeks ago

@hangriiii: nak sambung anne with an e tapi aku dah mengantuk rasa nak tidur sekejap - 2 weeks ago

@anne_hamzah: RT @qiiiiiiiz4: @aidanurariza Siannya you aida😭 haritu i try lokal munchies rm20 je sebalang tapi chocolate and cookies dia banyak and crun… - 2 weeks ago

@jgilchrist13: Saddened to learn of death of Professor Anne Rasa. Prof Rasa was pioneer of social mongoose research via dwarf mong… - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @y0urboyf: kalau kau dah matang, kau takkan rasa yang single tu satu masalah - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @aemieruls_: jenis aku , memang suka dengar masalah orang tetapi bila aku yang ada masalah , rasa macam awkward pulak nak cerita , bukan… - 2 weeks ago

@edsheeranne_: @soitsnisha sedap ke? anne rasa yg crimebites tu sedap je tapi manis amatt takleh go huhu but cookies still crunchy - 2 weeks ago

@deadpeoplecom: Sad to hear, Anne Rasa has passed away - #AnneRasa #Anne #Rasa #rip - 2 weeks ago

@anne__aa: RT @KpopersEthes_: Sbg bentuk rasa bersyukur-ku main fan acc, jd kenal banyak macem2 orang, ketemu org2 hebat yg memotivasi untuk berkarya… - 2 weeks ago

@rjennieby: @omoitsrose aw terimakacii 💗. kalau anne tu ak rasa avanya, terus sama typingnya gituu, mood banget typingnyaa - 2 weeks ago

@xesohex: @skavvngurr Hahaha sohee rasa anne. Astagahh😂 - 2 weeks ago

@putrisyafrida06: RT @alGhiffari07: " Orang mati menerima lebih banyak bunga daripada orang yang masih hidup karena penyesalan lebih kuat daripada rasa syuku… - 2 weeks ago

@anne_kookie613: @bangtanHIMANG Manner seller always make me repeat using their service. Even ada reseller yg jual murah, I always g… - 2 weeks ago

@fajray_kauzer: RT @alGhiffari07: " Orang mati menerima lebih banyak bunga daripada orang yang masih hidup karena penyesalan lebih kuat daripada rasa syuku… - 2 weeks ago

@62Egi: " Orang mati menerima lebih banyak bunga daripada orang yang masih hidup karena penyesalan lebih kuat daripada rasa… - 2 weeks ago

@anne_sofeaaa: RT @Nakborak: pernah tak kau terfikir, kau sayang dia, layan dia baik. tapi kenapa dia masih pilih untuk tinggalkan kau? Lepastu kau rasa d… - 2 weeks ago

@Anne_mokhtar: Dah lama tak order teh ais. Harini saje nak order . Cam syal rasa diaa . Fudge - 2 weeks ago

@einspring: @st_aunch + Anne. Tentang bagaimana perasaan Tyler kepadanya dan seberapa tulus pria itu, serta rasa nyaman yang di… - 2 weeks ago

@sunnydayss_: @bbydaffodil Ada yang bilang rasa taro itu rasa telo ungu Anne 😭😭😭😭 - 2 weeks ago

@skavvngurr: Terimakasih sohee rasa anne - 2 weeks ago

@sareox: dah kenapa tetibe rasa nak makan auntie anne - 2 weeks ago

@xesohex: @skukwzy aaaaa thankyou sayangku sohee rasa anne macem mana ituu?🤔 - 2 weeks ago

@sannichsan: RT @ultufina_anisah: Jangan pernah menuntut kebahagiaan kalo kamu sendiri tidak tahu bahagia itu seperti apa. Bahagia itu tidak menuntut ap… - 2 weeks ago

@Anikadrawls: @carmenkiew Kirala sushi in Berkeley is the BEST. So is Rasa coffee. Arizmendi on Lakeshore! Grand Lake Kitchen =go… - 3 weeks ago

@joshutoso: Fun fact: auntie anne's rasa sour cream and onion cm ada di pim - 3 weeks ago

@iamzaf: Lepas dah habis tengok The Crown S4, kesimpulan bukan spoiler ya: 1) mulut lahar - Princess Anne 2) kaki gertak -… - 3 weeks ago

@inchannnnn: @ThisIsMyBubble Anne very stylo kan. I rasa dia cntik je orgnya but tulah. Kena cmpare dgn Diana, mmg takleh kata… - 3 weeks ago

@inchannnnn: @ThisIsMyBubble Yg actress jd Anne tu sbjik la muka. Impressed i rasa. Haha. Anne xbyk cerita kan. Maybe sbb by… - 3 weeks ago

Back to homepage

People that died on the same date as Anne Rasa

new server